Meer en meer mensen kopen online. De tijd dat men een fysieke winkel nodig had om te verkopen is voorbij. Met behulp van een betrouwbare webshop kan je 24 uur op 24 verkopen zonder extra uren te kloppen, ideaal voor een startende verkoper of als aanvulling voor je bestaande onderneming.

creditcard

Een webshop biedt meer voordelen dan je denkt!

De voordelen van een betrouwbare webshop zijn eindeloos:

 1. Een online e-commerce systeem kent geen openingsuren, het systeem is 24 op 24 en 7 op 7 beschikbaar voor klanten.

 2. Het is mogelijk om een uitgebreider assortiment aan te bieden dan in een fysieke winkel.

  Naast het aanbieden van een uitgebreider assortiment is het niet eens noodzakelijk om alle producten op voorraad te hebben. Je kunt ervoor zorgen dat leveranciers direct aan huis leveren.

 3. De barrière voor klanten wordt verkleind, want klanten hoeven zich niet fysiek te verplaatsen om informatie te verkrijgen of een bestellingen te plaatsen.

 4. Naast bestellingen plaatsen is het ook mogelijk om terugkerende klanten sneller te helpen door hun voorkeurs betalingsmethode te onhouden.

  Kiest jouw klant bijvoorbeeld om te betalen via creditcard dan kan de klant bij een volgende aankoop met 1 druk op de knop bestellen.

 5. Een webshop zorgt er niet enkel voor dat je 24/7 verkoopt, maar ook dat je de bekendheid van je onderneming vergroot.

  Als jouw website gebruikt maakt van SEO en mensen bijvoorbeeld zoeken op jouw naam, dan komen ze automatisch via de zoekresultaten op jouw webshop terecht.

Als je vervolgens weet dat in 2016 Belgen meer dan 9 miljard euro online hebben uitgegeven en het er niet naar uit ziet dat deze trend snel zal veranderen, dan is de keuze voor veel handelaren snel gemaakt.

Overtuigd van de voordelen en denk je eraan een webwinkel te beginnen?

Contacteer ons voor meer informatie of advies.