Alles draait rond de juiste communicatie. Aangezien de doorsnee consument een tweede leven leidt via sociale media is het vervolgens logisch dat ook jij als bedrijf actief bent op deze platformen. Communiceer en deel de laatste nieuwtjes automatisch via ons online systeem.

We zorgen ervoor dat de informatie die jij relevant vindt zich een weg vindt naar de populairste sociale media kanalen.

Waarom sociale media?

  • Via Facebook, Twitter, Youtube en LinkedIn leid je jouw bezoekers naar relevante informatie op je website.

  • Voordelig voor jouw positie in de google ranglijst.

    Websites die zich profileren als experts en relevante informatie verspreiden naar hun klanten krijgen een streepje voor bij Google.

  • Continue actief zijn op sociale media is niet enkel voordelig voor het imago van je bedrijf, maar het zorgt er ook voor dat mensen je niet vergeten.

  • Het brengt geen extra kosten met zich mee.

    Door gebruik te maken van een CMS gaat het posten naar sociale kanalen volledig automatisch zonder dat je hiervoor iets hoeft te doen.

In het kort kunnen we vaststellen dat veel bedrijven nog steeds de kracht van sociale media en het scheppen van een publiek profiel onderschatten. Als je vervolgens weet dat Facebook 1,79 miljard maandelijkse actieve gebruikers heeft dan kun je al snel inbeelden wat voor impact social media marketing met zich mee kan brengen.

Wil je meer informatie over het verbinden van jouw website met sociale media?

Contacteer ons